Laipni lūdzam Lūznavas pagastā !!!

Lūznavas muižas kompleksa vide kļūst pievilcīgāka un ērtāk izmantojama

LOGO

Ar Eiropas Savienības Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstu, Lūznavas pagastā tiek īstenots projekts kultūrvēstures objekta Lūznavas muiža un dabas objekta Lūznavas muižas parks sakārtošanai, pieejamības uzlabošanai un teritorijas labiekārtošanai. Pēdējā projekta realizācijas posmā notiek divu laipu ar terasēm uzstādīšana Lūznavas muižas parka dīķos.

Paziņojums par bērnu pieteikšanu Jaungada dāvanai

Ņemot vērā to, ka Vispārīgā datu  aizsardzības regula vairs neļauj atlasīt personas un veidot sarakstus, Lūznavas pagasta pārvalde aicina vecākus, kuru bērni vecumā līdz 7 gadiem deklarēti Lūznavas pagasta teritorijā pieteikties Jaungada dāvanu saņemšanai. Pieteikties var Lūznavas pagasta pārvaldē vai rakstot uz e-pastu info@luznava.lv.

Pieteikšanās termiņš līdz šī gada 11. decembrim.

Sīkāku informāciju var saņemt Lūznavas pagasta lietvedībā, 64607421, vai 28354351 , e-pasts info@luznava.lv.

Lūznavas muižas kompleksā turpinās infrastruktūras labiekārtošana

LAD

Padarot vidi pievilcīgāku un ērtāk izmantojamu, kā arī turpinot īstenot infrastruktūras attīstības projektus Lūznavas pagastā, šonedēļ muižas pagalma teritorijā pabeigta velo statīvu uzstādīšana.

Lai Rāznas nacionālajā parkā esošā Lūznavas muižas kompleksa vide kļūtu vēl pievilcīgāka un ērtāk izmantojama, šonedēļ projekta “Kultūrvēstures un dabas mantojuma – Rāznas nacionālais parks un valsts kultūras aizsardzības pieminekļa Lūznavas muižas apbūve un parks teritoriju sakārtošana, labiekārtošana un pieejamības uzlabošana” (nr. 19-01-AL15-A019.2201-000009) aktivitāšu īstenošana Lūznavas muižas pagalma teritorijā turpinājās ar četru velo statīvu uzstādīšanu. Lūznavas pagasta aktīvā dzīvesveida piekritējiem, Lūznavas muižas apmeklētājiem un velo maršruta “Lūznava–Rāznas ezers nr. 784” atklājējiem tika nodrošināta droša vieta velosipēdu novietošanai Lūznavas muižas parka teritorijā. Iepriekš tika uzstādītas jaunas piknika vietas un uzlabotas Lūznavas pagasta teritorijā esošās publiskās pludmales.